Check-up
Uw netwerk is vakkundig aangelegd en alle computers zijn geïnstalleerd. Om zeker te weten dat er niets misgaat zou u er vervolgens eigenlijk af moeten blijven. Maar dat kan natuurlijk niet; u wilt aan de slag en nergens omkijken naar hebben. Daarom is onderhoud noodzakelijk: zonder regelmatig onderhoud worden kleine fouten pas ontdekt op het moment dat ze grote gevolgen krijgen.

Bij BwithIT is zowel uw hardware als uw software periodiek aan controle onderhevig. Zo kunt u preventief te werk gaan bij eventuele storingen en op die manier erger voorkomen. Tevens zorgt vroegtijdige constatering van een probleem ervoor dat u de mogelijkheid hebt om te kiezen uit meerdere oplossingen.


  Back-up
Onderhoud stopt niet bij het controleren of alles nog werkt. U wilt ook weten of u in geval van nood uw back-up kunt gebruiken. Iedereen kent inmiddels de noodzaak van een back-up, maar nog steeds worden veel bedrijven pas geconfronteerd met de noodzaak van controle als het te laat is.

Een goede back-up is essentieel bij onderhoud. Het feit dat uw restore-oplossing geen foutmelding geeft wil nog niet zeggen dat uw data ook daadwerkelijk zijn opgeslagen. En wat hebt u aan een tape waarvan u niet precies weet wat erop staat of die u niet kunt gebruiken? Juist vanwege het belang van een goede back-up stelt BwithIT voor uw organisatie een plan op waarin deze controles worden opgenomen.


 
     

Service en advies voor het MKB.

U hebt uw belangrijke document al meerdere keren gecontroleerd op spelfouten. U laat het vervolgens een ander lezen en die haalt er toch nog een typefout uit.

Zo werkt het ook met uw ICT:
Grote kans dat BwithIT nog mogelijkheden voor verbetering vindt.

Meer weten? Bel 030 205 99 73 of stuur een e-mail naar info@bwithit.nl voor meer informatie of een afspraak.