Simpel is het moeilijkst.
Een goede manier van werken bereikt u soms pas na lang zoeken en juist daarom is het van het grootste belang dat de ICT daar naadloos op aansluit. Het is goed mogelijk dat reeds aanwezige hard- en software u prima kunnen ondersteunen, maar dan moeten ze wel precies aan uw situatie zijn aangepast.

Anderzijds gebeurt het maar al te vaak dat uw werkwijze en uw hard- of software twee totaal verschillende werelden zijn. In zulke gevallen is een kleine verandering in uw manier van werken vaak al voldoende om ervoor te zorgen dat uw hard- en software vóór u gaan werken in plaats van tegen u. BwithIT is u daarbij graag van dienst.


  Efficiënt werken

De snelheid en het plezier waarmee u werkt worden mede bepaald door de inrichting van uw software en uw server. Zo wilt u uw bestanden op een logische plek kunnen opslaan en moet u het nummer van uw relatie snel gevonden hebben. Ook is het belangrijk dat bij het maken van een document de standaardinstellingen kloppen.

U haalt meer uit uw werkdag als u bijvoorbeeld werkt met sjablonen, als u al uw contacten in één systeem kunt opzoeken en als u de software die u gebruikt begrijpt. In al deze gevallen kan BwithIT iets voor u betekenen.


 
     

Service en advies voor het MKB.

U hebt uw belangrijke document al meerdere keren gecontroleerd op spelfouten. U laat het vervolgens een ander lezen en die haalt er toch nog een typefout uit.

Zo werkt het ook met uw ICT:
Grote kans dat BwithIT nog mogelijkheden voor verbetering vindt.

Meer weten? Bel 030 205 99 73 of stuur een e-mail naar info@bwithit.nl voor meer informatie of een afspraak.