Totaaloplossing
Bij het installeren van een computer komt meer kijken dan alleen op setup klikken. U wilt niet alleen dat uw machines goed geïnstalleerd zijn, maar ook dat ze op een efficiënte manier samenwerken. Installatie betekent dan ook dat een werkplek of netwerk helemaal wordt ingericht naar uw specifieke behoefte.

BwithIT installeert en optimaliseert uw volledige ICT-omgeving. Van werkstation tot server en netwerk: BwithIT verzorgt een totaaloplossing die is afgestemd op uw situatie.


  Een goede basis

De installatie van uw ICT vormt het fundament van uw organisatie. Het is van belang dat u vanaf het begin de juiste keuzes maakt en met de juiste materialen werkt. BwithIT adviseert u en levert kwalitatief hoogwaardige producten die vervolgens op maat worden geïnstalleerd en geconfigureerd.

BwithIT draagt zorg voor een grondige inventarisatie en kan daarmee precies aangeven wat u nodig hebt. Niet alleen het inrichten van uw complete netwerk, maar ook de bekabeling en overige bijkomende werkzaamheden rondom de installatie: BwithIT regelt het allemaal voor u. Indien daarbij meerdere partijen betrokken zijn blijft BwithIT uw aanspreekpunt.


 
     

Service en advies voor het MKB.

U hebt uw belangrijke document al meerdere keren gecontroleerd op spelfouten. U laat het vervolgens een ander lezen en die haalt er toch nog een typefout uit.

Zo werkt het ook met uw ICT:
Grote kans dat BwithIT nog mogelijkheden voor verbetering vindt.

Meer weten? Bel 030 205 99 73 of stuur een e-mail naar info@bwithit.nl voor meer informatie of een afspraak.